Geplaatst op: 7 november 2023

Night of Concordia

Zaterdag 7 oktober vond in Zevenhuizen in MFC de Molenstreek de “Night of Concordia” plaats. Een prachtige muzikale avond waarin alle afdelingen van muziekvereniging Concordia langs kwamen. Deze avond was in het teken van het 60 jarig jubileum van de muziekvereniging. Slag, de afdeling voor mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking, liet een aantal nummers horen ook samen met een deel van de showband. Speciaal voor deze avond was er een show ingestudeerd door een groep met leden van Dynam!x en vrienden en familie. Tijdens deze “Dans je mee?” konden ook mensen van buiten de vereniging kennismaken met Color Guards. Dynam!x en Jong Dynam!x lieten op deze avond hun shows van afgelopen wedstrijdseizoen zien. Daarna werd Jong Dynam!x gehuldigd door burgemeester Ard van der Tuuk van de gemeente Westerkwartier, voor hun prestatie bij de finals op 25 maart in Eindhoven, waar zij Nederlands Kampioen zijn geworden. De showband heeft meerdere keren van zich laten horen, zo was er een Intermezzo van slagwerk, werd de Winds-show opgevoerd en kon er geluisterd worden naar de nieuwe muziekstukken die de afgelopen periode ingestudeerd waren. Op deze avond werden ook een aantal mensen in het zonnetje gezet, Truus van Faassen voor 43 jaar bij Concordia en Siepie de Jong werd Lid van Verdienste.
Het klapstuk van de avond was de Music Xperience, waarbij een gelegenheidsband deze middag een muziekstuk heeft ingestudeerd. Samen zaten er 60 mensen op en rondom het podium om samen muziek te maken. Het publiek heeft enorm genoten van deze avond!
Al met al was het een schitterende avond waarbij muziekvereniging Concordia goed heeft kunnen laten zien wat ze allemaal in huis hebben.

Ons laatste nieuws

Onze partners