Geplaatst op: 24 september 2021

Rabo ClubSupport-actie!

UPDATE 12-11-2021: De Rabobank ClubSupport-actie is ten einde en de uitslag is bekend. Door uw stem heeft u Muziekvereniging Concordia gesteund met een bijdrage van bijna € 600,-. Een fantastisch bedrag! Alle mensen die hebben gestemd en uiteraard de Rabobank, heel erg bedankt!


Vanaf maandag 4 oktober start de Rabobank ClubSupport-actie; een actie waar ieder lid/rekeninghouder van de Rabobank aan mee kan doen om zijn of haar vereniging te helpen!

Onder het motto ‘Iedereen verdient een club’ geeft de Rabobank jaarlijks een deel van haar winst terug aan de maatschappij en de Nederlandse clubs en verenigingen mogen hier van meeprofiteren. Daar komt bij dat de leden zelf mogen beslissen hoe het geld verdeeld mag gaan worden!

Daarom brengen we als Muziekvereniging Concordia graag deze actie bij u onder de aandacht. Met uw stem helpt u ons mee om “Plezier in muziek” mogelijk te maken:

  • Muziekles op basisscholen
  • Muziek maken en dansen op muziek voor mensen met een beperking (Slag & Vlag)
  • En natuurlijk: wekelijks leerzame en gezellige repetities en trainingen als uitlaatklep voor jong en oud!

Stemmen kan (als lid van de Rabobank) vanaf 4 tot en met 25 oktober via www.rabobank.nl/clubsupport. Hier kun je ook meer informatie vinden over de actie.

Alvast bedankt voor uw stem!

Ons laatste nieuws

Onze partners