Geplaatst op: 5 maart 2020

Concordia Slag en Vlag

Concordia – Zevenhuizen heeft sinds oktober 2019 een onderdeel Slag & Vlag binnen de vereniging opgezet. Dit in samenwerking met Philadelphia Zorg, De Zijlen, CGN-united en HandicapNL.

Muziek maken en/of dansen; het gaat om zoveel meer dan wat je ziet en hoort. Het gaat over motorische ontwikkeling, lichaamsbeheersing, bewust zijn van je lichaam en uitstraling. Maar het gaat ook over met elkaar omgaan en samen mooie optredens verzorgen. Oftewel: Inclusie!

Wat zijn wij ontzettend trots op de leden, de instructie en vrijwilligers die dit mogelijk maken! Bent u nieuwsgierig geworden naar deze toppers?  14 maart aanstaande kunt u de leden van Concordia Vlag bewonderen tijdens hun optreden in Leeuwarden.  Op deze dag zullen ze voor het eerst hun show laten zien op een CGN contest.

De leden van Concordia Slag zijn te bewonderen tijdens the Night of Concordia op 24 april aanstaande in het Verenigingsgebouw Zevenhuizen.

En dit was nog niet alles! Op 12 juni zullen onze leden van Concordia Slag en Vlag een bijdrage leveren aan de opening van de Special Olympics in Den Haag. Wat een prachtige kans voor onze leden om hier aan deel te mogen nemen!

Ons laatste nieuws

Onze partners