Muziekvereniging Concordia Zevenhuizen (Gr.)

Muziekvereniging Concordia Zevenhuizen (Gr.)

http://www.concordiazevenhuizen.nl/cms/content/images_banners/6 Bloaskapel.jpghttp://www.concordiazevenhuizen.nl/cms/content/images_banners/prettywoman2018.jpghttp://www.concordiazevenhuizen.nl/cms/content/images_banners/taptoe2017.jpghttp://www.concordiazevenhuizen.nl/cms/content/images_banners/jongdynamix20182.jpghttp://www.concordiazevenhuizen.nl/cms/content/images_banners/Condordia Avond-66.jpghttp://www.concordiazevenhuizen.nl/cms/content/images_banners/DSC_5517.jpghttp://www.concordiazevenhuizen.nl/cms/content/images_banners/Showband 2017.jpghttp://www.concordiazevenhuizen.nl/cms/content/images_banners/dynamix2018.jpghttp://www.concordiazevenhuizen.nl/cms/content/images_banners/instrumenten.jpg

BINGO A.S. ZATERDAG GEANNULEERD

Beste Bingo-gasten,

Helaas hebben we als bestuur in overleg met de bingocommissie moeten besluiten om de Bingo van a.s. zaterdag NIET door te laten gaan. Wij vinden het gezien ontwikkelingen rondom het Corona-virus en de adviezen van de overheid niet verantwoord deze avond door te laten gaan.

Wij hopen op uw begrip.

Het bestuur van muziekverengiging Concordia 

Contact

 
Sinds 2014 heeft onze Vereniging, om diverse redenen, geen postbus meer. Wij verzoeken een ieder zoveel als mogelijk om de post digitaal te versturen naar secretaris@concordiazevenhuizen.nl
 
Wanneer het digitaal niet mogelijk is dan kan de post worden verzonden naar:
Muziekvereniging Concordia Zevenhuizen
p/a De Haspel 1
9354 XA
Zevenhuizen
 
Wij danken u alvast hartelijk voor de medewerking!

Slag & Vlag 2019!

Concordia Slag & Vlag start na de zomer!

Concordia - Zevenhuizen gaat in samenwerking met Philadelphia Zorg, De Zijlen en CGN-united, starten met Slag & Vlag, een nieuw onderdeel van de vereniging voor mensen met een verstandelijke beperking.

De slagwerkgroep gaat samen muziek maken. Er wordt een programma opgezet waarbij gekeken wordt wat iedere deelnemer kan en van daaruit wordt er doorontwikkeld en muziek gemaakt. 

De vlaggengroep gaat bewegen op muziek, dansen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van vlaggen. 

Muziek maken en/of dansen; het gaat om zoveel meer dan wat je ziet en hoort. Het gaat over motorische ontwikkeling, lichaamsbeheersing, bewust zijn van je lichaam en uitstraling. Maar het gaat ook over met elkaar omgaan en samen mooie optredens verzorgen.

 

Esther Primowees, directeur Expertise en Onderzoek van Philadelphia Zorg, legt uit wat muziek doet bij mensen met een verstandelijke beperking. “Het heeft een zeer gunstige uitwerking op lichaam en brein. Muziek is een mooie manier om je emotioneel te uiten, te ontladen maar ook om op te laden en energie op te doen. Het oefenen en toewerken naar een presentatie geeft veel zelfwaardering en waardering van anderen. Zelfwaardering is een voorwaarde om te komen tot weerbaar gedrag in een maatschappij waar zij gezien hun beperking kwetsbaar kunnen zijn. Voor ieder mens is het belangrijk om positieve ervaringen op te doen. Het applaus dat hen te wachten staat, zullen ze niet snel vergeten.

Voor wie

Slag en Vlag is voor mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) die thuis dan wel zelfstandig wonen of wonen in een zorginstelling. Voel je welkom bij Concordia Slag en Vlag!

 

Workshops

Er zijn twee (gratis) workshops om te ervaren of het iets voor je is:

-        woensdagavond 4 september 18:45 - 19:45 uur; Vlag

-        woensdagavond 4 september 19:45 - 20:45 uur; Slag

(LET OP: in een eerdere versie van deze webpagina stonden de tijden niet juist. Nu zijn ze gelijk aan de folder)

-        zaterdagmorgen 7 september 10:00 - 11:00 uur; zowel Slag als Vlag

De workshops vinden plaats in locatie Sintmaheerdt, Spant 1 te Tolbert. Aanmelden voor de workshops kan tot uiterlijk 1 september via secretaris@concordiazevenhuizen.nl

Woensdagavond 2 oktober starten de echte lessen o.l.v. een kundig en enthousiast team instructeurs. 

Welkom!

Hier kun je achtergrondinformatie vinden over onze actieve vereniging. Voor de meest recente nieuwsberichten kun je kijken op onze Facebook! Daar kun je je ook abonneren voor updates op nieuws van Concordia!

Concordia Zevenhuizen op Facebook
Ga naar Concordia Zevenhuizen op Facebook!
  

© 2014 Concordia Zevenhuizen© 2014 Concordia Zevenhuizen