Muziekvereniging Concordia Zevenhuizen (Gr.)

Muziekvereniging Concordia Zevenhuizen (Gr.)

http://www.concordiazevenhuizen.nl/cms/content/images_banners/Condordia Avond-66.jpghttp://www.concordiazevenhuizen.nl/cms/content/images_banners/jongdynamix20182.jpghttp://www.concordiazevenhuizen.nl/cms/content/images_banners/6 Bloaskapel.jpghttp://www.concordiazevenhuizen.nl/cms/content/images_banners/dynamix2018.jpghttp://www.concordiazevenhuizen.nl/cms/content/images_banners/prettywoman2018.jpghttp://www.concordiazevenhuizen.nl/cms/content/images_banners/Showband 2017.jpghttp://www.concordiazevenhuizen.nl/cms/content/images_banners/taptoe2017.jpghttp://www.concordiazevenhuizen.nl/cms/content/images_banners/instrumenten.jpghttp://www.concordiazevenhuizen.nl/cms/content/images_banners/DSC_5517.jpg

Bloemenactie 2019

Staand, rood Staand, felroze Hangend, wit Hangend, roze

Op vrijdagavond 3 mei en zaterdag 4 mei is het weer tijd voor Concordia's jaarlijkse Bloemenactie. Wij leveren u prachtige geraniums of hanging baskets en u kunt daarbij onze muziekvereniging ondersteunen! Als extra service bieden we een voorinschrijving voor bestellingen.

Voorwaarden: De bestellingen worden op vrijdagavond 3 mei en zaterdag 4 mei bezorgd en de betaling geschiedt ter plekke. Deze voorinschrijving is mogelijk tot 30 april 2019. Reeds gedane bestellingen kunnen daarna ook niet meer geannuleerd worden.

We proberen de prijzen zo laag mogelijk te houden, en gelukkig kunnen we dit jaar de bloemen tegen gelijke prijs als vorig jaar aanbieden:

  • 1 voor € 2,50
  • 3 voor € 6,- *
  • Hanging baskets: € 10,-

*) kortingen alleen per 3 geraniums van gelijke kleur (of veelvouden daarvan).

U mag ook dit formulier afdrukken en voor de uiterste datum inleveren bij Monique van der Veen op Veldstreek 4 of bellen op 06-29 50 65 03. Maar liever hebben we het online!

Nieuw: Hanging Baskets - alleen voorbestelling!! (UITVERKOCHT)

De Hanging Baskets zijn leuke potten (potmaat 27 cm) om te hangen met een handig waterreservoir. Wij bieden een leuke mix variant aan!

Hanging Baskets
Een voorbeeld van een Hanging Basket (de bloemen zijn anders!)

Bestelformulier

Uw gegevens

De afbeeldingen in het formulier zijn ter illustratie, wij verzoeken uw begrip dat de werkelijke bloem kan afwijken.

Staande geraniums (potmaat 12 cm)
Hangende geraniums (Oostenrijkers, potmaat 12 cm)
Hanging Basket (mix van div. kleuren bloemen, potmaat 27 cm)
Controle en verzenden


© 2014 Concordia Zevenhuizen© 2014 Concordia Zevenhuizen