Muziekvereniging Concordia Zevenhuizen (Gr.)

Muziekvereniging Concordia Zevenhuizen (Gr.)

http://www.concordiazevenhuizen.nl/cms/content/images_banners/Showband 2017.jpghttp://www.concordiazevenhuizen.nl/cms/content/images_banners/Condordia Avond-66.jpghttp://www.concordiazevenhuizen.nl/cms/content/images_banners/6 Bloaskapel.jpghttp://www.concordiazevenhuizen.nl/cms/content/images_banners/dynamix2018.jpghttp://www.concordiazevenhuizen.nl/cms/content/images_banners/prettywoman2018.jpghttp://www.concordiazevenhuizen.nl/cms/content/images_banners/instrumenten.jpghttp://www.concordiazevenhuizen.nl/cms/content/images_banners/DSC_5517.jpghttp://www.concordiazevenhuizen.nl/cms/content/images_banners/jongdynamix20182.jpghttp://www.concordiazevenhuizen.nl/cms/content/images_banners/taptoe2017.jpg

Zeum'huuster Bloaskapel

In 1981 heeft een groep oud-muzikanten de instrumenten wederom ter hand genomen om hun vrije tijd muzikaal in te vullen. In de afgelopen jaren is deze groep uitgegroeid tot een orkest bestaande uit circa 20 personen, variërend in de leeftijd van 30 tot 80 jaar. Al vanaf het begin is Geert de Weerd de dirigent. 

Concertorkest
De Zeum'huuster Bloaskapel

De Bloaskapel kent veel variatie in haar muziek van mars, polka en wals en is zeer geliefd bij het publiek wat mag blijken uit de vele optredens die zij jaarlijk verzorgen. Juist de combinatie van onbekende en bekende melodieën zoals bijvoorbeeld "Wie zal dat betalen" en "Korenbloemenblauw" maakt dat de Zeum'huuster Bloaskapel een heel eigen muziekrepertoire heeft. Bovendien staan er een aantal potpourri's op het programma zodat er voor elk wat wils is. Doordat de Bloaskapel tevens optreedt als concertorkest bestaat er de mogelijkheid om op verzoek bijvoorbeeld een geestelijk lied te spelen (voor bijvoorbeeld een jubilerend echtpaar). 

De Zeum'huuster Bloaskapel verzorgd voor u concerten, optredens tijdens dorpsfeesten, braderieën en nog veel meer. Kortom een veelzijdig gezelschap!

 

© 2014 Concordia Zevenhuizen© 2014 Concordia Zevenhuizen