Muziekvereniging Concordia Zevenhuizen (Gr.)

Muziekvereniging Concordia Zevenhuizen (Gr.)

http://www.concordiazevenhuizen.nl/cms/content/images_banners/prettywoman2018.jpghttp://www.concordiazevenhuizen.nl/cms/content/images_banners/Showband 2017.jpghttp://www.concordiazevenhuizen.nl/cms/content/images_banners/6 Bloaskapel.jpghttp://www.concordiazevenhuizen.nl/cms/content/images_banners/instrumenten.jpghttp://www.concordiazevenhuizen.nl/cms/content/images_banners/Condordia Avond-66.jpghttp://www.concordiazevenhuizen.nl/cms/content/images_banners/dynamix2018.jpghttp://www.concordiazevenhuizen.nl/cms/content/images_banners/DSC_5517.jpghttp://www.concordiazevenhuizen.nl/cms/content/images_banners/taptoe2017.jpghttp://www.concordiazevenhuizen.nl/cms/content/images_banners/jongdynamix20182.jpg

Repetities

Alle repetities en trainingen vinden plaats in het Verenigingsgebouw, Hoofddiep 54, Zevenhuizen, tenzij anders vermeld. In het zomerseizoen repeteren de Jeugdshowband en de Showband veelal buiten. 

Minirettes

De minirettes trainen op donderdag van 18:00-19:00 in de Til aan de Evertswijk in Zevenhuizen en staan onder leiding van Zita Houwer en Mirjam Smit.

Majorettes

De Majorettes trainen op dinsdag van 17:00 - 18:00 in de Til aan de Evertswijk in Zevenhuizen en staan onder leiding van Iris Veenhuizen.

Jeugd guards

1 keer per 14 dagen trainen ze mee met de Showband op de donderdag (voorlopig) en 1 keer per 14 dagen trainen ze op de dinsdag van 18.00-19.30 in zomerseizoen in de Til.

Jong Dynamix

Jong Dynamix traint op dinsdag van 18:00 - 19:30 in de Til aan de Evertswijk in Zevenhuizen. De instructie is in handen van Wendy van Faassen en Gaby Posthumus.

Zeum’huuster Bloaskapel

De Zeum'huuster Bloaskapel repeteert elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 in het Verenigingsgebouw. Ze staan onder leiding van dirigent Aalt Kits.

Showband

De showband repeteert elke donderdag van 19:30 – 21:30 (locatie Verenigingsgebouw) tenzij anders aangegeven op het repetitieschema. Het instructieteam bestaat uit, Jaap Wils (fanfare) Bert van Dijk (slagwerk), Judith Jongeneel (show), Mirjam Booij (show & colorguards) en Iris Veenhuizen (majorettes). 

Dynamix / Colorguards

De colorguards repeteren tijdens het zomerseizoen donderdags en Dynamix tijdens het winterseizoen dinsdags van 19:30 - 21.30 in de Til aan de Evertswijk. De instructie voor Dynamix voor het winterseizoen in handen van Regina de Jager en Robert Strobos en voor het zomerseizoen Mirjam Booij.

© 2014 Concordia Zevenhuizen© 2014 Concordia Zevenhuizen