Muziekvereniging Concordia Zevenhuizen (Gr.)

Muziekvereniging Concordia Zevenhuizen (Gr.)

http://www.concordiazevenhuizen.nl/cms/content/images_banners/DSC_5517.jpghttp://www.concordiazevenhuizen.nl/cms/content/images_banners/instrumenten.jpghttp://www.concordiazevenhuizen.nl/cms/content/images_banners/taptoe2017.jpghttp://www.concordiazevenhuizen.nl/cms/content/images_banners/dynamix2018.jpghttp://www.concordiazevenhuizen.nl/cms/content/images_banners/prettywoman2018.jpghttp://www.concordiazevenhuizen.nl/cms/content/images_banners/Condordia Avond-66.jpghttp://www.concordiazevenhuizen.nl/cms/content/images_banners/jongdynamix20182.jpghttp://www.concordiazevenhuizen.nl/cms/content/images_banners/6 Bloaskapel.jpghttp://www.concordiazevenhuizen.nl/cms/content/images_banners/Showband 2017.jpg

Lessen

Bij Concordia bieden proberen we zoveel mogelijk de lessen binnen de vereniging te houden. Daarmee houden we de kosten laag (€ 12,50 per maand) terwijl we wel onze leden op goed niveau kunnen brengen voor de diverse afdelingen. De lessen worden op het moment gegeven door Monique de Vries, Ruud Splinter, Petra Roodenboog en Melissa Bonnema.

Om lessen te volgen bij Concordia moet je wel lid worden. Het is niet mogelijk om lessen te volgen zonder lid te zijn. Maar we hebben kortingsacties om eerst te kijken of het bevalt! Neem voor lessen contact op met het bestuurslid voor de opleidingen.

 

Contributie

Bij Concordia betaal je net als bij vrijwel elke andere vereniging contributie voor je lidmaatschap van onze vereniging. Het contributiejaar loopt bij ons van 1 oktober tot 1 oktober van het volgende jaar. Ga je tussentijds(dus voor 1 oktober) weg bij Concordia, dan moet je toch door blijven betalen tot het eind van het contributiejaar. De reden hiervan is, dat de kosten die we als vereniging maken, vaak door blijven lopen ook als een lid tijdens het seizoen stopt.  Contributie is bij Concordia afhankelijk van je leeftijd.

Tarieven

Hieronder samengevat kent Concordia de volgende tarieven:

  • Contributie tot 14 jaar € 13,00 per maand 
  • Contributie vanaf 14 jaar € 16,00 per maand
  • Contributie Dynamix € 20,00 per maand
  • Contributie Dynamix en Dynamix Junior icm lidmaatschap Showband € 18,50
  • Lesgeld muzikanten € 12,50 per maand (ongeacht de leeftijd)
  • Korting op contributie vanaf 3 leden per gezin

Contributie en lesgeld worden geind middels een machtiging verstrekt aan de vereniging. Maandelijks vindt er een incassorun plaats en worden de verschuldigde bedragen van uw rekening afgeschreven.

Welkomstbrief

Klik hier om de welkomstbrief te openen!

© 2014 Concordia Zevenhuizen© 2014 Concordia Zevenhuizen